Aluminium hekwerk balkon

Aluminium hekwerk balkon

Wil je je balkon veilig en stijlvol maken? Dan is een aluminium hekwerk balkon misschien iets voor jou! In dit artikel zal ik je meer vertellen over de voordelen van een aluminium hekwerk balkon en hoe wij bij ons bedrijf je kunnen helpen.

Voordelen aluminium hekwerk balkon

Aluminium hekwerk balkon

Allereerst is een aluminium hekwerk balkon een duurzame en veilige keuze. Aluminium is een sterk materiaal dat niet roest, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van je balkonhek en dat het jarenlang meegaat. Bovendien is aluminium licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te installeren is en het niet veel druk uitoefent op je balkonconstructie.

Verschillende kleuren mogelijk

Een ander groot voordeel van aluminium hekwerken is dat ze er geweldig uitzien! Aluminium is een veelzijdig materiaal dat in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is, zodat je een hekwerk kunt kiezen dat past bij de stijl van je woning. Of je nu van modern en strak houdt of juist een meer traditionele uitstraling wilt, er is een aluminium hekwerk dat bij jou past.

Aluminium hekwerk op maat

Aluminium hekwerk balkon

Bij ons bedrijf werken we met vaste maten voor onze aluminium balustrades, wat betekent dat we ze op voorraad hebben en snel kunnen leveren. We begrijpen dat je niet wilt wachten op je nieuwe balkonhek, dus we zorgen ervoor dat we het zo snel mogelijk bij je thuisbezorgen. En als je hulp nodig hebt bij de installatie, kunnen we ook een balustrade op locatie komen plaatsen.

Aluminium spijlenhek voor balkon

Een van onze populairste opties voor een aluminium hekwerk balkon is het spijlenhek. Dit type hekwerk heeft verticale spijlen die op gelijke afstand van elkaar zijn geplaatst. Het zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl het toch veilig is en voldoet aan de wettelijke voorschriften. Het spijlenhek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je het hekwerk kunt kiezen dat het beste bij jouw balkon past.

Lamellen hekwerk

Een andere optie die we bieden is het lamellenhek. Dit type hekwerk heeft horizontale lamellen die op regelmatige afstand van elkaar zijn geplaatst. Het is een geweldige keuze als je meer privacy wilt op je balkon en toch een stijlvol hekwerk wilt hebben. Het lamellenhek is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar iets anders dan het standaard spijlen- of lamellenhek, dan hebben we ook andere opties beschikbaar. Bijvoorbeeld een hekwerk met geperforeerde platen of een hekwerk met een uniek ontwerp. Bij ons is alles mogelijk!

Aluminium hekwerk balkon

Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen van de voordelen van een aluminium hekwerk balkon. Bij ons bedrijf bieden we een breed scala aan opties en werken we met vaste maten, waardoor we snel kunnen leveren en een snelle installatie op locatie.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Offerte aanvragen