Balkon omheining

balkon omheining

Ben jij op zoek naar een manier om jouw balkon veiliger te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij maken namelijk balustrades van aluminium die perfect zijn als balkon omheining.

Veilig, stijlvol en duurzaam

Onze balustrades zijn niet alleen veilig, maar ook nog eens stijlvol en duurzaam. Het aluminium materiaal is licht van gewicht, maar toch heel sterk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn onze balustrades onderhoudsvrij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over roest of corrosie.

Lees ook: Balkonhek vervangen

Balkon omheining uit voorraad

Wij werken met vaste maten, waardoor we de balustrades op voorraad hebben en snel kunnen leveren. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten voordat je jouw balkon omheining hebt ontvangen en kan genieten van een veiliger balkon. Onze balustrades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kan kiezen die bij jouw balkon past.

Lees ook: Balkonhekwerk korte levertijd

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Eenvoudige installatie

Een groot voordeel van onze aluminium balustrades is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Je hoeft geen bouwkundige kennis te hebben om onze balustrades te monteren. We leveren de balustrade met alle benodigde materialen en instructies, zodat je het zelf kan installeren. Maar als je dat wilt, kunnen we ook een van onze professionals sturen om de balustrade op locatie te plaatsen. Zo weet je zeker dat de balkon omheining veilig en stevig is geïnstalleerd.

Lees ook: Balkonhek laten plaatsen

Geschikt voor balkon en dakterras

Onze balustrades zijn niet alleen geschikt voor balkons, maar ook voor andere toepassingen zoals dakterrassen, trappen en galerijen. Het is belangrijk om te zorgen voor een veilige omgeving op plekken waar mensen verblijven op hoogte. Onze balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn daarom een verstandige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en duurzame oplossing.

Lamellenhekken voor meer privacy

Je kan er ook voor kiezen om onze lamellenhekken te gebruiken als balkon omheining. Deze lamellenhekken zijn gemaakt van hetzelfde duurzame aluminium materiaal als onze balustrades en bieden dezelfde veiligheid en stijl. Het grote voordeel van lamellenhekken is dat ze zorgen voor extra privacy op jouw balkon. De lamellenhekken kunnen namelijk gesloten worden, waardoor je minder zichtbaar bent vanaf de straat of het naburige balkon.

Onze lamellenhekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een hek kan kiezen dat past bij jouw balkon. Bovendien zijn onze lamellenhekken ook nog eens geluidsdicht, dus je kan genieten van meer rust en privacy op jouw balkon.

Ontdek ook de: voordelen aluminium balkonhek

Balkon omheining kopen

Of je nu kiest voor een balustrade of een lamellenhek als balkon omheining, bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Onze producten zijn getest en voldoen aan alle veiligheidseisen, zodat jij met een gerust hart kan genieten van jouw balkon.

Offerte aanvragen