Striphekwerk

Een striphekwerk is een stijlvol hekwerk dat mooi staat om ieder balkon of dakterras. Het hekwerk heeft rechthoekige spijlen (strips) waardoor het hekwerk een strakke uitstraling heeft. We vervaardigen het striphekwerk uit aluminium, waardoor het hekwerk niet roest en licht van gewicht.

Waarom een striphekwerk?

Zoals ik al aangaf roest een aluminium hekwerk niet. Tevens is het hekwerk een stuk lichter dan bijvoorbeeld stalen alternatieven. Hierdoor is het hekwerk gemakkelijker te plaatsen en hoeft het dak of balkon niet onnodig verstevigd te worden.

Snelle levering mogelijk!

Ons striphekwerk hebben we standaard op voorraad liggen. We kunnen het daarom snel leveren. De levertijd is dan over het algemeen (afhankelijk van drukte) 2-3 weken. De hekwerk vakken hebben een lengte van 163 cm en we maken voor iedere zijde een passtuk op maat. Het striphekwerk uit voorraad is standaard lichtgrijs geanodiseerd.

Het is mogelijk om het hekwerk te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. De levertijd van het hekwerk is dan 3-4 weken. De coaterij heeft ongeveer een week nodig om het hekwerk te poedercoaten.

Houten railing

We kunnen ons striphekwerk leveren met een houten handregel. Dit geeft het hekwerk een klassieke uitstraling. De handregels worden extra lang geleverd en dienen op locatie op maat gemaakt te worden. Je hebt namelijk een beetje speling bij het plaatsten van het hekwerk.

Specificaties

MateriaalAluminium
Hoogte100 of 120 cm
SpijlenStrip 14×28 of 42×12 mm
HandrailingSamengesteld 60x25x2 mm
Onderligger50x25x2 mm
Voetplaat130x100x10 mm (gecentreerd)
PalenKoker 50×50 mm
AfwerkingGrijs geanodiseerd of gepoedercoat

Impressie striphekwerk

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw balkon of dakterras zijn? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en we helpen je graag verder.