Balkonhek laten plaatsen

balkonhek laten plaatsen

Wil jij een balkonhek laten plaatsen? Dat kan! in ons assortiment hebben we verschillende soorten balkonhekwerk. Denk hierbij aan een spijlhekwerken, een striphekwerk en lamellen hekwerk. We kunnen het hekwerk bij jouw op locatie komen leveren en eventueel plaatsen.

Waarom balkonhek laten plaatsen?

Een balkonhek kun je in principe zelf plaatsen, waarom zou je hem dan laten plaatsen? In eerste plaats weten onze monteurs precies wat ze aan het doen zijn. Zij monteren dagelijks balustrades in heel Nederland en Belgiƫ. Zij kennen het hekwerk, waardoor de plaatsing hiervan vlot verloopt. Daarnaast hebben zij een bus vol gereedschap en diverse bevestigingsmaterialen. Hierdoor grijpen ze nooit mis en hebben ze alles bij de hand om het balkonhek te plaatsen.

Hoe werkt het?

Wanneer je een balkonhek wilt laten plaatsten, dan vraag je allereerst een vrijblijvende offerte aan op onze website. Wij maken dan op basis van jouw informatie een indicatie offerte, zodat je een beeld hebt van de kosten van het balkonhekwerk.

Na akkoord op de offerte komen we bij je langs om de situatie op te meten. We nemen dan de maten en beoordelen of de ondergrond geschikt is voor montage. Onze ervaren monteur komt bij je langs om je specifieke wensen met je door te nemen. Op basis van dit bezoek maken we een definitieve offerte en kan de productie in gang gezet worden.

Als het balkonhekwerk gereed is, komen onze monteurs bij jouw langs om het hekwerk te monteren.

Balkonhek zelf monteren

Wil je het balkonhek toch zelf monteren. Dat kan! We leveren alles mee om het balkonhekwerk aan de palen te bevestigen. Let op! Bevestigingsmateriaal voor bevestiging op de ondergrond leveren we nooit mee.

Snelle levering

We hebben er een sport van gemaakt om onze balkonhekken snel te kunnen leveren. Grijs geanodiseerde hekken hebben we in lengtes van 163 cm op voorraad. Hierdoor hoeven we alleen de passtukken op maat te maken, waardoor levering al binnen 2 weken kan plaatsvinden. Wanneer je het balkon hek wilt laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze, dan is de levertijd 3-4 weken.

In overleg is natuurlijk alles mogelijk. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Welk balkonhek laten plaatsen

We hebben drie soorten balkonhekwerk voor je balkon of dakterras in ons assortiment. Dit is een spijlenhekwerk, een lamellen hekwerk en een striphekwerk. Hieronder zal ik je kort de verschillen laten zien.

Striphekwerk

Ons striphekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Dit is het meest gebruikte hekwerk om een balkon of dakterras.

Lamellen hekwerk

Het lamellen hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met rechthoekige spijlen. Het hekwerk wordt ook wel een houtlook hekwerk genoemd.

Striphekwerk

Dit striphekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met hiertussen rechthoekig spijlen. Je kijkt tegen de smalle kant van de strips aan.