Balkonhek vervangen

balkonhek vervangen

Wil jij een balkonhek vervangen? Dan heb je verschillende mogelijkheden. We hebben een aantal mooi balkonhekken die geschikt zijn om te plaatsten op een balkon.

Een nieuw balkonhek

Door het plaatsen van een nieuw balkonhek krijgt je balkon direct een boost. Het balkon krijgt direct een frisse uitstraling. In ons assortiment vind je diverse hekken die op je balkon geplaatst kunnen worden. We vervaardigen onze balkonhekken uit aluminium, waardoor ze licht van gewicht zijn. Ook zijn de hekwerken relatief eenvoudig te plaatsen.

Soorten balkonhekken

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Bovenstaande balkonhekken kunnen we uit voorraad leveren. We hebben ze standaard lichtgrijs geanodiseerd op voorraad liggen in lengtes van 163 cm. Eventueel is het mogelijk om de hekwerk te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

Balkonhek laten vervangen

Een balkonhek is relatief eenvoudig zelf te vervangen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om je oude hekwerk te verwijderen en het nieuwe balkonhek te plaatsen. Het enige wat je dan zelf hoeft te doen, is genieten van een lekker bakje koffie of thee als het hekwerk geplaatst is.