Lamellenhekken van aluminium

Lamellenhekken van Aluminium

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en functionele oplossing om je terras of balkon af te bakenen? Dan zijn lamellenhekken van aluminium misschien wel precies wat je nodig hebt.

Wat zijn lamellenhekken?

Lamellenhekken zijn een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar privacy, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Aluminium is de perfecte keuze voor deze toepassing omdat het duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te bewerken is. Bovendien heeft het een moderne uitstraling en past het goed bij verschillende soorten woningen.

Lees ook: Balustrade voor buiten

Uit voorraad leverbaar

Lamellenhekken van Aluminium

Onze lamellenhekken zijn verkrijgbaar in verschillende vaste maten, waardoor we snel kunnen leveren. We houden deze maten op voorraad en hebben ze beschikbaar voor onze klanten. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten voordat je jouw nieuwe lamellenhek kunt installeren.

Lamellenhekken van aluminium laten plaatsen

Als je liever hebt dat we je lamellenhek op locatie plaatsen, dan is dat ook mogelijk. We hebben een team van ervaren professionals die precies weten hoe ze deze hekken moeten monteren. Zo kun je er zeker van zijn dat je hek veilig en stevig geplaatst wordt.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Voordelen lamellenhekken van aluminium

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een lamellenhek van aluminium? Allereerst biedt het je privacy. Een lamellenhek zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van je tuin of balkon, zonder dat je buren of voorbijgangers je kunnen zien. Hierdoor kun je ontspannen en genieten van je eigen buitenruimte zonder nieuwsgierige blikken.

Een ander voordeel van een lamellenhek is dat het de wind kan verminderen. Als je in een winderige omgeving woont, kan een lamellenhek ervoor zorgen dat je tuin of balkon beschut wordt. Het hek kan ook helpen om het geluid van het verkeer of andere geluidsoverlast te verminderen, zodat je meer van je buitenruimte kunt genieten.

Gaat lang mee

Daarnaast is een lamellenhek ook nog eens een duurzame keuze. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en roest. Hierdoor gaat het lang mee en hoef je niet snel weer een nieuw hek aan te schaffen. Bovendien is aluminium gemakkelijk te recyclen, wat betekent dat het materiaal niet verloren gaat na gebruik.

Weinig onderhoud

Als je kiest voor een lamellenhek van aluminium, dan hoef je ook niet veel tijd en moeite te steken in het onderhoud. Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal en hoeft niet vaak schoongemaakt te worden. Zo kun je genieten van je lamellenhek zonder je zorgen te maken over het onderhoud ervan.

Lamellenhekken van aluminium kopen

Al met al is een lamellenhek van aluminium een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar privacy, beschutting en een moderne uitstraling. Of je nu een balkon, terras of tuin hebt, een lamellenhek kan de perfecte aanvulling zijn op jouw buitenruimte. Bij ons kun je terecht voor lamellenhekken van hoge kwaliteit die snel geleverd kunnen worden.

Offerte aanvragen