Balustrade voor buiten

Balustrade buiten

Ben jij op zoek naar een balustrade voor buiten. Bijvoorbeeld voor om je dakterras, balkon of terras? Dan heb je die nu gevonden. We hebben diverse soorten aluminium balustrades in ons assortiment. Daarom kunnen we deze snel leveren. We maken uitsluitend een passtuk op maat voor jouw situatie.

Wat is een balustrade?

Een balustrade pas je toe in situaties waar het hoogte verschil groter is dan 100 cm. Het hekwerk voorkomt dat je naar beneden kunt vallen. Je begrijpt dat het belangrijk is dat een dergelijke balustrade stevig en veilig moet zijn.

We hebben mooie aluminium balustrades in ons assortiment die stevig en stabiel zijn. Ze zijn door de materiaal keuze licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te monteren zijn. Omdat we de balustrades in een grijze kleur op voorraad hebben liggen, kunnen we deze binnen enkele dagen bij je leveren. Heb jij een klus die je op korte termijn moet opleveren, dan zijn dit de balustrades voor buiten die je zoek.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Werkwijze

Hoe gaat het bestellen van een balustrade voor buiten in zijn werk? Ik zal het je hier kort uitleggen. Kies allereerst het door jouw gewenste model hekwerk. We hebben een drietal standaard balustrades in ons assortiment. Het gaat om een spijlenhekwerk met ronde spijlen, een striphekwerk met rechthoekige spijlen en een lamellen hekwerk.

Vervolgens kun je eenvoudig een offerte aanvragen en zullen we op basis van je situatie en persoonlijke wensen een passende offerte voor je maken. Na je akkoord, komen we de balustrade voor buiten bij je leveren of plaatsen.

Lees ook: Aluminium balustrades

Balustrade voor buiten aanvragen

Waar wacht je nog op. Vraag gerust een balustrade voor jouw buiten situatie aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw terras of balkon. We streven ernaar snel contact met je op te nemen, zodat je geen weken op een offerte hoeft te wachten.