Balkonhek aluminium

balkonhek aluminium

Ben je op zoek naar een balkonhek van aluminium? Dan heb je die nu gevonden! We hebben verschillende soorten balkonhekken van aluminium in ons assortiment. Denk hierbij aan een spijlenhekwerk, striphekwerk en lamellen hekwerk.

Balkonhek aluminium bestellen

Wil je een balkonhek aluminium bestellen? Ik zal je kort uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Je kiest allereerst het door jouw gewenste type balkonhek. We hebben momenteel drie soorten, namelijk een spijlenhekwerk, een lamellen hekwerk en een striphekwerk.

Bekijk de balkonhekken goed en maak een keuze. Geef vervolgens de gewenste afmetingen op en vraag een offerte aan. Als de offerte naar wens is, zullen we het balkonhek voor je uitwerken in een tekening. Deze krijg je per mail, zodat je de maatvoering en het ontwerp kunt controleren. Na jouw akkoord op de tekening, gaan we het balkonhek voor je maken.

Balkonhek korte levertijd

Wist je dat we de balkonhekken uit voorraad kunnen leveren? We hebben de hekwerken lichtgrijs geanodiseerd op voorraad liggen in lengtes van 163 cm. We maken dan per kant een passtuk op maat en kunnen het hekwerk binnen enkele dagen leveren.

Wil je het balkonhek op maat laten maken, omdat je bijvoorbeeld een uitsparing in het hekwerk wilt hebben voor een schoorsteen of airco. Dat kan, de levertijd is dan 1-2 weken langer. Eventueel kun je het hekwerk ook laten poedercoaten in een RAL kleurnaar keuze. De levertijd is dan 3-4 weken.

Montage balkonhek

Het balkonhek is eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk kun je dit ook overlaten een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te monteren. Belangrijk voordeel is natuurlijk dat ze al het gereedschap in de bus hebben liggen, wat de montage vergemakkelijkt.