Balustrade op maat

balustrade op maat

Ben je op zoek naar een balustrade op maat? We kunnen onze aluminium balustrade en balkonhekken op maat maken. Zou je ze graag geleverd zien in een specifieke lengte of heb je ergens een uitsparing in het hekwerk nodig, dan kunnen we dat voor je maken.

Balustrade op maat bestellen

We hebben een drietal balustrades in ons assortiment die zowel uit voorraad als op maat te bestellen zijn. We onderscheiden de balustrades in een spijlenhekwerk, lamellen hekwerk en een striphekwerk.

balustrade op maat

Niet een dakterras of balkon is gelijk. Zo staan er vaak airco’s en schoorstenen op het dak. We kunnen in het hekwerk een uitsparing maken, zodat de balustrade over de schoorsteen heen gaat en de val wering gegarandeerd is.

Hoe het bestellen in zijn werk gaat? Kies allereerst het gewenst balustrade. Ga je voor een spijlenhekwerk, striphekwerk of lamellen hekwerk? Vervolgens vraag je een offerte aan. Wellicht dat je hierbij een aantal foto’s van de situatie mee kunt sturen, zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

We maken altijd een tekening van de balustrade voordat we deze voor je op maat maken. Zodoende kun je de maatvoering nog eens goed controleren. Als deze naar wens is zullen we de balustrade op maat voor je maken.

Een aluminium balustrade

Het grote voordeel van een aluminium balustrade is de snelle levertijd. Dit type hekwerk hoeft in vergelijking met sommige stalen alternatieven niet verzinkt en gecoat te worden. Dit scheelt al gauw 3-4 weken levertijd. We leveren de hekken standaard lichtgrijs geanodiseerd en kunnen de balustrade eventueel laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

Tevens is een aluminium balustrade licht van gewicht. Dit maakt de montage bijzonder eenvoudig en is hierdoor eenvoudig zelf te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de montage over te laten aan een van onze ervaren monteurs.