Spijlen hekwerk balkon

spijlen hekwerk balkon

Een spijlen hekwerk voor je balkon is niet alleen een praktische oplossing om de veiligheid te waarborgen, het kan ook bijdragen aan de uitstraling van je woning. Bij ons kun je terecht voor een aluminium spijlen hekwerk, dat niet alleen functioneel is, maar ook een moderne uitstraling heeft.

Bekijk ook: Balustrade op maat

Voordelen van een aluminium spijlen hekwerk balkon

Een spijlen hekwerk van aluminium biedt tal van voordelen ten opzichte van andere materialen zoals hout, staal of beton. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  1. Duurzaamheid: aluminium is een zeer duurzaam materiaal dat niet corrodeert of roest. Hierdoor gaat een aluminium spijlen hekwerk jarenlang mee en heeft het weinig onderhoud nodig. Bovendien is aluminium recyclebaar, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.
  2. Veiligheid: een spijlen hekwerk biedt extra veiligheid op je balkon. Door de spijlen is het moeilijker om over de balustrade te klimmen en wordt de kans op ongelukken verkleind. Bovendien voldoen onze aluminium spijlen hekwerken aan alle veiligheidsnormen en voorschriften.
  3. Uitstraling: een aluminium spijlen hekwerk heeft een moderne uitstraling en past bij vrijwel elke bouwstijl. Bovendien is het hekwerk verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor het perfect past bij de uitstraling van jouw woning.
  4. Onderhoudsvriendelijk: aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Het is gemakkelijk schoon te maken en hoeft niet behandeld te worden tegen roest of corrosie.

Bekijk ook: Privacyscherm voor dakterras

Waarom kiezen voor een aluminium spijlen hekwerk van ons?

spijlen hekwerk balkon

Bij ons kun je terecht voor een hoogwaardig aluminium spijlen hekwerk, dat op maat gemaakt wordt voor jouw balkon. Doordat wij werken met vaste maten, hebben wij veel spijlen hekwerken op voorraad en kunnen wij snel leveren. Bovendien kunnen wij het hekwerk op locatie komen plaatsen, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Bekijk ook: Aluminium Frans balkonhek

Spijlen hekwerk balkon

Onze aluminium spijlen hekwerken worden gemaakt van hoogwaardig aluminium dat niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Bovendien worden onze hekwerken geleverd met alle benodigde onderdelen en bevestigingsmaterialen, zodat je het hekwerk gemakkelijk zelf kunt plaatsen.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Offerte aanvragen

Wil je graag een aluminium spijlen hekwerk bestellen voor je balkon? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw balkon veilig en stijlvol wordt afgeschermd met een aluminium spijlen hekwerk.