Kant en klare balustrades

Kant en klare balustrades

Als je op zoek bent naar een mooie en veilige balustrade voor bijvoorbeeld je balkon, dan zijn kant en klare aluminium balustrades zeker het overwegen waard. Het voordeel van deze balustrades is dat ze uit voorraad leverbaar zijn, wat betekent dat je ze snel in huis hebt. Daarnaast kunnen ze ook nog eens op locatie worden geplaatst door een professional, waardoor je zelf geen omkijken hebt naar de installatie.

Waarom een balustrade?

Bij het kiezen van een balustrade is het belangrijk om te letten op de veiligheid. Een goede balustrade beschermt jou en jouw gasten tegen vallen en biedt daarnaast ook nog eens een mooie uitstraling aan je balkon. Aluminium balustrades zijn hier perfect voor. Ze zijn namelijk sterk, duurzaam en licht van gewicht. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je altijd een balustrade kunt vinden die past bij jouw smaak.

Snelle levering met Kant en klare balustrades

Kant en klare balustrades

Het fijne aan kant en klare balustrades is dat ze dus snel leverbaar zijn. Hierdoor hoef je niet weken te wachten tot jouw balustrade geleverd wordt en kun je snel genieten van jouw nieuwe balkon. Daarnaast is het mogelijk om de balustrade op locatie te laten plaatsen door een professional. Zo weet je zeker dat de balustrade veilig geïnstalleerd wordt en dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw balkon.

Bekijk ook: Balustrade kopen

Balustrade laten plaatsen?

Het plaatsen van een balustrade kan soms wat lastig zijn. Zo moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de lokale regelgeving, zoals de hoogte en afstand tussen de spijlen. Gelukkig zijn de professionals die de balustrade komen plaatsen op de hoogte van deze regelgeving en kunnen ze jou hierover adviseren. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe balustrade voldoet aan de veiligheidseisen.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Naast aluminium balustrades zijn er ook nog andere materialen waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld balustrades van hout en staal. Hout heeft een warme uitstraling en past goed bij veel verschillende stijlen. Staal is daarentegen erg sterk en duurzaam, waardoor het goed geschikt is voor grote projecten.

Bekijk ook: Een balustrade aanleggen

Veilig balustrades

Het is belangrijk om te investeren in een goede balustrade, omdat het de veiligheid van jou en jouw gasten waarborgt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en het is daarom belangrijk om te kiezen voor een balustrade die voldoet aan de veiligheidseisen. Daarnaast biedt een balustrade ook nog eens een mooie uitstraling aan jouw balkon. Het is dus zeker de moeite waard om hierin te investeren.

Bekijk ook: Balustrade op uitbouw

Offerte aanvragen

Kortom, kant en klare aluminium balustrades zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een mooie en veilige balustrade voor jouw balkon. Met hun snelle levertijd en professionele installatie is het makkelijker dan ooit om jouw balkon te voorzien van een mooie en veilige balustrade. Aarzel daarom niet en investeer in jouw veiligheid en genot met een mooie aluminium balustrade.