Balustrade op uitbouw

Balustrade op uitbouw

Heb je een uitbouw waar je wat extra veiligheid en stijl aan wilt toevoegen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk aluminium balustrades die perfect zijn voor op een uitbouw. En het beste van alles? Je nieuwe balustrade op uitbouw hebben we op voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je ze in huis hebt.

Waarom een aluminium balustrade?

Onze aluminium balustrades zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en passen perfect bij moderne architectuur. Dus of je nu een strakke, minimalistische uitbouw hebt of een meer traditionele stijl, onze balustrades voegen een vleugje elegantie toe aan elke woning.

Veiligheid

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Veiligheid is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Daarom voldoen al onze balustrades aan de strenge veiligheidsnormen. Ze zijn stevig, duurzaam en kunnen het gewicht van een volwassene probleemloos dragen. Zo kun jij en je dierbaren met een gerust hart genieten van je uitbouw.

Wellicht vind je dit ook interessant: Balustrade voor dakterras

Plaatsing in Nederland en België

Nu denk je misschien: “Dat klinkt geweldig, maar hoe zit het met de installatie?” Geen zorgen, we kunnen je op dit gebied ontzorgen! We kunnen de plaatsing van de balustrades regelen, zowel in Nederland als in België. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat de balustrades veilig en stevig op je uitbouw worden gemonteerd. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je snel genieten van je nieuwe aanwinst.

Vergelijkbaar artikel: Balustrade op maat

Voordelen aluminium

En laten we het hebben over de voordelen van aluminium. Dit materiaal is niet alleen licht van gewicht, maar ook nog eens zeer duurzaam. Het roest niet, is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Dus zelfs als je uitbouw aan de kust staat waar zoute zeelucht een probleem kan zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Onze aluminium balustrades zijn er klaar voor!

Aluminium balustrade op uitbouw kopen

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

En we zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op onze klantenservice. We streven naar de hoogste tevredenheid bij onze klanten, en daarom staan we altijd klaar om je te helpen. Heb je vragen over onze balustrades, de installatie of iets anders? Neem gewoon contact met ons op en ons vriendelijke team zal je graag te woord staan.

Dus waar wacht je nog op? Geef je uitbouw een upgrade met onze aluminium balustrades! Ze zijn stijlvol, veilig, duurzaam en gemakkelijk te installeren. Bestel vandaag nog en binnenkort geniet je van de extra schoonheid en gemoedsrust die onze balustrades bieden.