Balkonhekwerk uit voorraad

balkonhekwerk uit voorraad

Heb je een leuk balkon bij je appartement of huis? Dan kan het wel zo verstandig zijn om een balkonhekwerk aan te schaffen. Vaak denken mensen dat ze een hekwerk op maat moeten laten maken en dat hier veel tijd overheen gaat. Niks is minder waar. Er is ook balkonhekwerk uit voorraad. Voordat we hier dieper op ingaan zullen we kort uitleggen wat een balkonhekwerk is en waarom men deze aanschaft.

Wat is een balkonhekwerk?

Een balkonhekwerk is een hekwerk die op het balkon geplaatst wordt. Het bestaat vaak uit een stevig materiaal als aluminium. Het is een frame met spijlen. Plaats je een balkonhekwerk dan kun je nog steeds prima door het hekwerk kijken en van je uitzicht genieten.

De reden dat men zo’n hekwerk aanschaft is onder anderen voor de veiligheid zodat je niet zomaar van je balkon valt. Daarnaast geeft een balkonhekwerk extra sfeer aan je balkon en kun je het helemaal maken zoals je zelf wilt.

Balkonhekwerk uit voorraad

Een balkonhekwerk uit voorraad betekend dat het hekwerk al klaar staat. Je hoeft dus niet lang te wachten om het hekwerk te laten maken. Zo’n balkonhekwerk is vervaardigd uit aluminium. Het hekwerk is in drie uitvoeringen leverbaar. Dit zijn:

lamellen hekwerk

Lamellen hekwerk

Een lamellen hekwerk is een hekwerk gemaakt van aluminium. Het hekwerk bestaat uit lamellen die bredere spijlen heeft dan een ander hekwerk. Dit geeft een stoere look op je balkon of dakterras. Het hekwerk wordt geleverd met voetplaten. Het hekwerk is in meerdere kleuren verkrijgbaar waaronder wit, zwart, groen en antraciet. De levertijd is dan wel 1-2 weken langer.

striphekwerk

Striphekwerk

Een striphekwerk is een hekwerk die rechthoekige spijlen heeft. De spijlen zitten ver genoeg uit elkaar dat het je uitzicht niet verstoord. Ook zitten de spijlen dicht genoeg bij elkaar dat het kindvriendelijk is. Dit hekwerk wordt ook geleverd met voetplaten. Ook bij dit hekwerk kun je kiezen in wat voor kleur je het hekwerk wilt aanschaffen. Kleuren waar je uit kunt kiezen zijn onder anderen geel, blauw, groen en grijs. De levertijd is dan 1-2 weken langer.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Bij een spijlenhekwerk kun je kiezen tussen ronde of rechte spijlen. Je kunt de spijlenhekwerken of in geanodiseerde variant krijgen of in een poedercoating in een eigen gekozen RAL- kleur. Dit type hekwerk is het meest bekende hekwerk. Het geeft een rustige uitstraling op het balkon en zal niet de “eye catcher” worden. Tenzij je het uiteraard in een opvallende kleur besteld. De kleuren waar je onder anderen uit kan kiezen zijn zwart, wit, antraciet en groen. De levertijd is dan 1-2 weken langer.

Balkonhek snelle levering

Een voordeel van een hekwerk aanschaffen uit de voorraad is dat ze al gemaakt zijn en klaar staan om naar jouw huis gestuurd te worden. Ze kunnen dan ook binnen enkele werkdagen geleverd worden.

Conclusie

Ben je opzoek naar een hekwerk voor je balkon of dakterras? Wil je niet lang wachten tot het hekwerk geplaatst wordt. Bestel dan een balkonhekwerk uit voorraad.