Hekwerken balkon

Hekwerken balkon

Ben je op zoek naar een mooie en veilige omheining voor je balkon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken namelijk prachtige hekwerken van aluminium die perfect geschikt zijn voor jouw balkon.

Aluminium hekwerken voor je balkon

Het hebben van een balkon is een heerlijke luxe, vooral als je in de stad woont en niet veel ruimte hebt. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je balkon veilig is, zodat je er zonder zorgen van kunt genieten. Onze aluminium hekwerken zijn daarom een ideale oplossing.

Wij maken onze hekwerken van hoogwaardig aluminium, wat ervoor zorgt dat ze zeer stevig en duurzaam zijn. Daarnaast hebben we verschillende designs beschikbaar, zodat je een hekwerk kunt kiezen dat perfect bij de stijl van je balkon past. Of je nu houdt van klassiek of modern, wij hebben het allemaal.

Bekijk ook: Balkonhek vervangen

Hekwerken voor balkon uit voorraad

Hekwerken balkon

Een ander voordeel van onze hekwerken is dat we met vaste maten werken. Hierdoor hebben we de balustrades altijd op voorraad en kunnen we snel leveren. We begrijpen namelijk dat je niet lang wilt wachten op je nieuwe hekwerk en daarom zorgen we voor een snelle en effici├źnte levering.

Bekijk ook: Balkonhek aluminium

Plaatsing

Als je liever hebt dat we het hekwerk op locatie komen plaatsen, dan is dat ook mogelijk. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van hekwerken en zorgen ervoor dat jouw balkon veilig wordt afgeschermd. Zo kun jij zonder zorgen genieten van het mooie uitzicht en de frisse lucht.

Bekijk ook: Balkonhek laten plaatsen

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk wordt veel op balkons toegepast en kan uit voorraad geleverd worden.

Lamellen hekwerk

Ons lamellen hekwerk noemen we ook wel ons houtlook hekwerk. Het hek bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk veel weg heeft van een houten balkonhek.

lamellen hekwerk
striphekwerk

Striphekwerk

Ons striphekwerk is een strak hekwerk met een boven- en onderligger, waartussen rechthoekige spijlen zitten. Anders dan bij het lamellen hekwerk, kijk je hier tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt veel toegepast.

Naast onze standaard hekwerken bieden we ook lamellenhekken en spijlenhekken aan. Een lamellenhek zorgt ervoor dat je balkon volledig afgeschermd is en je meer privacy hebt. Een spijlenhek is daarentegen iets luchtiger en geeft een meer open uitstraling aan je balkon. Zo is er voor elk wat wils.

Offerte aanvragen

Al met al zijn onze aluminium hekwerken dus de perfecte oplossing voor een veilig en mooi balkon. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, modern, lamellen- of spijlenhek, wij hebben het allemaal. En met onze snelle levering en plaatsing op locatie kun je binnen no-time genieten van jouw nieuwe balkonomheining. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw aluminium hekwerk en geniet binnenkort van een veilig balkon!